Camilla Meyer og Jessie Lykke

Published by DanielNyboe on

Fra forside til succes: Grib krisen og brug den til forandring!

Dokumentaren ”Opråb fra plejehjemmet” blev vist torsdag d. 20. oktober 2022. TV2 havde haft en journalist ansat undercover i 28 vagter på plejehjemmet Nørremarken i Køge. Med skjult kamera blev filmet grov tone, ligegyldighed, tvang og omsorgssvigt af ældre, sårbare borgere. Og plejehjemmet, kommunen og alle de involverede mennesker blev ”forsidestof” i hele landet.

I dette personlige og ærlige oplæg fortæller Ældrechef i Køge Camilla Meyer i selskab med leder Jessie Lykke åbent om hele det svære forløb – før, under og efter TV-udsendelsen. Vi skal høre deres historie, og hvad de har lært af den. Og vi skal høre om, hvad de som ledere og kommunen har gjort for at håndtere sagen både personligt, personalemæssigt, fagligt og ledelsesmæssigt. 

Vi får indblik i en ledelseshverdag fyldt med krisehåndtering, men også en tid spækket med stor udviklingskraft og energi til at finde nye veje og muligheder for forandring og forankring af praksis, kultur og organisation.

Foredraget giver bl.a. svar på følgende spørgsmål:

  • Hvad vi gjorde for at ændre en krise til en positiv udvikling af organisationen?
  • Hvordan det hjalp os at være bevidst om, hvad vi kunne styre og ikke styre i en krise?
  • Hvorfor gode relationer, åbenhed og tværfaglighed er altafgørende i krisehåndtering? 

Om foredragsholderne:

Camilla Meyer er Ældre og Sundhedschef i Køge Kommune og oprindeligt uddannet sundhedsplejerske. Camilla Meyer stod i spidsen for ældreområdet i Køge Kommune, da TV dokumentaren om Nørremark Plejehjem blev vist.

Jessie Lykke er leder af plejeboliger i Køge Kommune. Jessie er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har en Master of Public Administration (MPA).

Categories: Oplægsholdere