Udstillere

Det er muligt at udstille med en stand på Ældrekonferencen, da mange konferencedeltagere sætter pris på lidt inspirerende at se på i pauserne. Vi sætter dog et maximum, da udstillerelementet ikke må virke for dominerende på konferencen.

Udstillere har gode muligheder for at komme i dialog med konferencedeltagerne. Som udstiller har man et passende område til rådighed med et cafébord (hvis det ønskes). Det er tilladt at medbringe en roll-up, og der er strøm – husk ekstra forlængerledninger for en sikkerheds skyld.

Vi skal have en god stemning, så vi opfordrer udstillere til at samarbejde, så alle får en rimelig placering og en god oplevelse. Vi fordeler ikke standpladserne på forhånd – vi tager en snak om det på stedet. Vi har tillid til, at det foregår i god ro og orden, men forbeholder os ret til at henstille til en udstiller om at begrænse sit areal og evt. at flytte rundt på det opstillede, for at opnå harmoni. Husk, at vi kun garanterer plads svarende til et cafebord.

Personalet på konferencestedet er også flinke til at hjælpe udstillerne med praktiske spørgsmål.

Vi blander os ikke i detaljer vedr. udstillernes indhold og udtryk. Vi ønsker dog, at konferencedeltagerne skal opleve udstillerne som et plus, hvorfor vi forbeholder os ret til at skære igennem om nødvendigt.

PRISER (opkræves efter afholdt konference)

Kontakt Daniel ang. udstilling på mail daniel@CTKU.dk eller tlf: 2323 6109